جناب ایران دوست.نکته ای را خدمت شما عرض می کنم که گاه میشود که فعل محدود نتایج نامحدود می دهد.مثلایک جنایت که به مدت یکساعت انجام می شود نتایجش نامحدود می شود.به همین علت است که شارع اسلام اشاره می کند کسی که حتی یکنفر را بکشد مثا این است که تمام انسانها را کشته و این دال بر احترام به حیات انسانها در یک نظر و منظر انسانی اسلامی است که توسط آخوندهای حاکم پایمال شده است.مثال دیگر می زنم کودتای خبیث بیست و هشت رداد توسط محمد رضا شاه در مدت کوتاهی انجام گرفت ولی ابعادش نامحدود شد و ساقط شدن حکومت مرحوم مصدق موجبات آن را فراهم آورد که اساسا کاروان ملت ما از صراط مستقیم منحرف شده و منجمله بنده دلیل وجود حکومت خبیثه جمهوری اسلامی را در ساقط شدن دولت مرحوم مصدق می دانم و از جمله تاریخا و با در نظر گرفتن قانون علت و معلول که قانونی عام و جاری در همه چیز است محمد رضا شاه را در سقوط یک ملتی به دامان عبای آخوندها و جمهوری اسلامی دخیل می دانم. به این ترتیب جناب ناظر اگر نوشته است بیست و هفت سال یا بیست و هشتسال تفاوتی نمی کند چون ابعاد جنایات و خونریزیها و فسادی که این آخوندها در جمهوری اسلامی و البته به به ابزار شیعه و تشیع خودشان بر سر ملت ایران اوردند.چه بیست و هفتسال باشد یا بیست و هشت سال لاتعد و لاتحصی است و ابعادی دارد که اساسا قابل محاسبه نمی باشد. بنابر این جنابعالی خیلی زیاد روی بیست و هفت یا بیست و هشت مجادله نفرمائید.جمهوری اسلامی کاری نموده که حکومتهای قبلی در مدت یکقرن هم انجام نداده بودند.والسلام علی من اتبع الهدی.
___
علي ناظر: باز هم تشکر.
فرض بگيريم که امروز 22 بهمن 1385 است. پس مي گوييم 28 سال جنايات رژيم. اما در عين حال مي گوييم 29مين سالگرد قيام. چون خود 22 بهمن 29 بار اتفاق افتاده، ولي براي «سال» بايد حداقل 365 روز بگذرد.
براي روشن شدن اينطوري به خودتان بگوييد: از 22 بهمن 57 تا 22 بهمن 58 يکسال. از..تا... دو سال، تا برسيم به امروز. آنوقت بايد بتوانيد بگوييد از 22 بهمن 1384 تا 22 بهمن 85 (که هنوز نرسيده است).
با اجازه ديگر به اين موضوع نمي پردازم. چون جنايات رژيم بسي مهمتر از حساب هاي سادهء کلاس دوم دبستان است.
شاد باشيد.