طرفداران عليمحمد دستغيب با حمله سازماندهي شده به تعدادي از راهپيمايان روز قدس شيراز آنان را مجروح و روانه بيمارستان كردند.
به گزارش رجانيوز، ظهر امروز پس از آنكه تعدادي از راهپيمايان و نمازگزاران جمعه شيراز در اعتراض به عليمحمد دستغيب كه طي شبهاي گذشته در جلسه درس اخلاق خود اهانتهايي به مقامات عالي نظام كرده و اظهاراتش مورد استقبال و پوشش زنده راديو فردا قرار گرفته بود، راهي مسجد محل اقامه نماز او شدند، تا اعتراض خود را بيان كنند.
راهپيمايان پس از آنكه در مقابل مسجد قبا (آتشيها)ي شيراز تجمع و اظهارات اخير عليمحمد دستغيب را محكوم كردند، ناگهان با حمله از پيش طراحي شده طرفداران وي مواجه شدند.
طرفداران دستغيب كه بر پشت بام مسجد مستقر شده بودند، بر سر مردم سنگ، آجر و کپسول آتش نشانی انداختند و همزمان عده ای اوباش نيز با چوب و چماق به ضرب و شتم معترضان پرداختند كه در جريان اين هجوم، بيش از 10 نفر راهي بيمارستان شدند.
دي ماه سال گذشته جمعي از مردم شيراز در اعتراض به همراهي آشكار عليمحمد دستغيب با جريان فتنه مسجد قبا را پلمب كردند. يكي از دلايل پلمب، نگهداري آلات ضرب و شتم و درگيري در مسجد عنوان شده بود. مسجد قبا دو هفته بعد فك پلمب شد.
عدم برخورد جدي مسئولان امنيتي و انتظامي شيراز با اظهارات تند و تحركات جديد عليمحمد دستغيب و شاگردانش بهعنوان يكي از دلايل رخداد امروز شيراز مطرح است.