یاد جاودان فروغ آزادی مجاهد شهید حجت زمانی گرامی باد.
ستاره ای فروزان باز به کهکشان ستارگان پیوست.
رژیم ضد بشری آخوندی در سراشیبی سرنگونی و در بنبست داخلی و جهانی ماهیت ضد بشری خود را بار دیگر با اعدام و سرکوب مجاهدین راه آزادی نمایان کرد.
مجاهد قهرمان حجت زمانی با تحمل شکنجه های وحشیانه طی بیش از 4 سال در شکنجه گاه رژیم سفاک آخوندی اعتقاد به سرنگونی و استوار بودن به این راه را ثابت کرد و همچون دیگر هم رزمانش تا آخرین نفس بر این اعتقاد ثابت قدم ماند و به جاودانه فروغ ها پیوست.
رژیم ضد بشری با استفاده از سفله دژخیمانی که حکم خمینیگونه اعدام را در مورد مجاهد شهید حجت زمانی به اجرا گذاشتند تنها و تنها بر ذلت و خواری حود صحه نهادند. اعدام مجاهدین و مبارزین نشانه نردیک شدن به سرنگونی و نابودی ولایت آخوندی است.
این انجمن اعدام مجاهد خلق حجت زمانی را محکوم کرده و از سازمان های بین الملل حقوق بشر و کمیسون عالی دفاع از زندانیان خواستار اقدام فوری برای نجات دیگر زندانیان سیاسی میباشد.
زنده باد آزادی
مرگ بر رژیم ضد بشر آخوندی
انجمن هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران لس آنجلس
26 بهمن 1384